Varastorahoitus

Maahantuontiyhteistyömme kautta tarjoamme modernin ja kustannustehokkaan varastorahoituksen uusille autoille. Rahoitettuja ajoneuvoja ja niiden varastopäivä voi seurata edistyksellisestä Wholesale järjestelmästämme ja esimerkiksi varmenteiden toimitus on täysin automatisoitu.

Demoleasing

Tarjoamme kustannustehokkaan ja helpon tavan esittelyautojen rahoittamiseen. Esittelyautokalustoasi seuraat ja hallinnoit helposti Wholesale järjestelmämme kautta. Näet autokohtaisen rahoitetun pääoman sekä esittelyautoon kohdistuneet kustannukset reaaliajassa, voit myös helposti lunastaa auton pois rahoituksesta parilla klikkauksella.

Loppukäyttäjärahoitus

Monipuoliset DNB rahoituksen työkalut sähköisellä sopimuksen allekirjoituksella käytettävissäsi 24/7. Mahdollistamme asiakkaasi uuden- tai käytetyn auton hankinnan joustavilla rahoitustuotteillamme. Asiakas ja myyjäliike voi tehdä sopimuksen täysin sähköisesti ja hoitaa allekirjoituksen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Jäännösvelantarkistaminen
Puh. 010 206 0709
Aukioloajat MA-PE klo 10-18

Kysy lisää yhteistyöstä

Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä DNB Auto Financen kanssa, jätä yhteydenottopyyntö alle, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.