Osamaksu

Osamaksulla hankit uuden tai käytetyn auton vaivattomasti kiinteällä kuukausierällä. Auton hankintaan et tarvitse erillistä vakuutta, vaan auto toimii rahoituksen vakuutena. Osamaksusopimuksen voit tehdä 1-6 vuodeksi ja mitoittaa kuukausierän näin talouteesi sopivaksi. DNB:n autorahoituksen saat kattavan yhteistyöverkostomme kautta, kysyt vain myyjältä DNB Autorahoitusta rahoitusvaihtoehtona. Luottopäätöksen voit hakea autoliikkeestä kaupanteon yhteydessä.

Leasing

Käyttöleasing on ajoneuvon pitkäaikaisvuokrausta. Voit hankkia uuden auton helposti jopa ilman käsirahaa. Käyttöleasing autoilijana maksat autosta kiinteää vuokraa koko sopimuskauden ajan. Vuokran suuruus määräytyy valitun sopimuspituuden ja ajokilometrien perusteella. Sopimus sisältää auton käytön sopimuskauden aikana ja vuokralleottaja vastaa itse vakuutus, huolto sekä polttoainekustannuksista. Sopimukseen voidaan liittää myös mahdollinen automerkin tarjoama huolto tai huolenpitosopimus ja saat nämä kätevästi yhdellä laskulla. Sopimuksen päättyessä palautat auton vain liikkeeseen, josta sen hankit ja voit tilata uuden auton tilalle. DNB Käyttöleasing tuotetta voit kysyä autoliikkeestä.

Asiakaspalvelu

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lomakkeet

Lomakkeista löydät vaivattomasti yleisimmät yhteydenottotarpeet ja asioit kanssamme vaivattomasti.

Palveluhinnasto

DNB:n autorahoituksen saat kattavan yhteistyöverkostommekautta, kysyt vain myyjältä DNB Autorahoitusta rahoitusvaihtoehtona.